Proteïne bananenbrood taartje 
Geplaatst op 24 april 2018 door  Just by Co (lette

Deze foodie  had niet eens een bananenbrood op haar site staan! 

Daar is nu verandering in gekomen .

Ik maakte er een proteïne bananenbrood taartje van, de perfecte traktatie na het sporten! Maar ook gewoon lekker als tussendoortje of als ontbijt. 

Je hebt nodig :

Springvorm 18 cm
Bakpapier 

50 gr havermeel 
2 scoops isolaat perfection smaak banaan *
25 gr amandelmeel
2 bananen
2 eieren
25 gr ahornsiroop
1 theelepel bakpoeder
1 theelepel kaneel 

Topping: 

50 gr (lactose vrije) roomkaas
150 gr (lactose vrije) kwark
25 gr ahornsiroop
Pure chocolade 72% of hoger 
Halve banaan


Aan de slag:

Doe een bakpapier in je springvorm en vet de zijkanten in. 
Verwarm de oven voor op 175 gr
Mix met een mixer de eieren in een kom 5 min luchtig of gebruik een keukenmachine. 

Prak de bananen en roer hier de ahornsiroop , de melen ,kaneel, bakpoeder en de isolaat perfection door elkaar.

Spatel als laatste de luchtig klopte eieren er door.
Schep het mengsel in de springvorm en bak het proteïne bananen brood taartje in ongeveer  25 minuten af .(controleer met saté prikker of die gaar is) 

Laat het afkoelen .

Meng de kwark met roomkaas en ahornsiroop en verdeel dit over het taartje . 

Snij wat plakjes banaan en stukjes pure chocolade fijn en garneer hier het taartje mee.
Geniet er van!

Liefs Co (lette ) 

Delen: 


 

* Isolaat Perfection bevat het hoogste eiwitgehalte en is nagenoeg vrij van lactose. (Bron : http://www.bodyenfitshop.nl/eiwittenwhey/whey-isolaat/body-fit-sportsnutrition/isolaat-perfection/ )