Hi hoi,

Wat leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn website.
Misschien ken je me wel van instagram of facebook waar ik al een tijdje mijn recepten deel. Ook ben ik gastblogger bij    www.ohmypie.nl  en  www.fitdutchies.nl waar je mijn recepten tegen kan komen.  

Ik zal me toch even voorstellen ,

ik ben Colette , 42 jaar en een creatieve , sportieve moeder van 2 boys en getrouwd met Daniel. In het dagelijkse leven werk ik op een sportschool . In mijn vrije tijd vind ik het leuk om leuke dingen te doen met mijn gezin en vriendinnen/vrienden. Verder sport ik heel graag , triathlon , zwemmen, fietsen , hardlopen en op mijn werk krachttraining . Ook koken en bakken vind ik leuk om te doen. Al is daar wel wat aan vooraf gegaan ;-)  voordat koken en bakken een hobby is geworden. Sinds een aantal jaren ben ik door gezondheidsklachten me bewust van voeding.

Toen ik jonger was en in de bloei van mijn leven stond, at ik werkelijk alles wat ik lekker vond . Want ach, ik kon het hebben zoals iedereen zei ;-)

 

 

Gezond? Nee , dat kwam niet voor in mijn woordenboek. Totdat ik allerlei lichamelijke klachten kreeg, zoals erge buikpijn, onrustige darmen ,maagpijn, misselijkheid, koliek aanvallen, ongewenst afvallen en me totaal niet fit voelen. Uiteindelijk resulteerde dit in een operatie. Ik had galstenen en ze hebben mijn galblaas verwijderd. Eenmaal zonder galblaas dacht nu zal het wel beter worden maar de buikpijn klachten werden alleen maar erger. Ik moest er maar mee leren leven werd er gezegd . Toen ik weer in het ziekenhuis belande met enorme pijnen zijn ze verder gaan kijken . Om een lang verhaal kort te maken na allerlei onderzoeken moest ik een dieet volgen om te kijken waardoor de enorme buikpijn kon komen , waar ik op zou kunnen reageren. 

Inmiddels weet ik dat mijn darmen vooral op gluten en lactose reageren .
Het blijft lastig maar ik kan nu wel zeggen het heel goed gaat!! Het lukt me toch om van iedere maaltijd 
een feestje te maken. 
Van die feestjes ;-) plaatste ik eens een foto op instagram en dat werden er steeds meer ;-) en  zo is Just by Co ontstaan! Super leuk om te bakken en te experimenteren en dat met jullie te delen!
Want immers is good food a good mood!  :-) 


Liefs Colette

 

Heb je een van mijn recepten gemaakt en wil je deze graag delen?

Dat vind ik super leuk! Plaats dan een foto op instagram, tag me of gebruik de #justbyco of deel het op mijn facebook pagina.

 

 *  Lees hier meer over  PDS & Fodmap dieet

Kijk voor overige recepten op mijn facebook pagina http://www.facebook.com/JustbyCo/