Brownie taartje 

Chocolade , wie houd er niet van!
Dit smeuïge taartje is gemaakt van voedzame melen met een heerlijke chocolade topping en zoete aardbeitjes en stukjes hazelnoot on top! 
En weetje? Dit taartje is ook nog eens heel snel en makkelijk te maken!

Je hebt nodig :

Springvorm 16 cm
Bakpapier

100 gr havermeel 
100 gr amandelmeel
50 gr kokosbloesemsuiker 
4 eieren 
25 gr cacaopoeder 
1 theelepel choco loco *
1 theelepel bakpoeder 
Snufje zout

Topping:

3 ontpitte medjool dadels 
100 ml water
1 eetlepel cacao

Aardbeien 
Fijn gesneden hazelnoten

Aan de slag :

Verwarm de oven voor op 175 gr 
Doe een bakpapier in de springvorm en vet de zijkanten in 
Mix met een mixer of keukenmachine de eieren 5 min luchtig. 
Doe de melen, cacaopoeder ,kokosbloesemsuiker , choco loco , bakpoeder en zout in een kom en roer dit goed door. 
Schep het mengsels bij de luchtig geklopte eieren en roer dit goed door. 
Schep het in de met bakpapier bekleedde springvorm en bak het brownie taartje af in ongeveer 20 min af.
Ga ondertussen verder met de topping. 
Week de dadels even in warm water als ze nog hard zijn en ontpit ze. 
Doe het water en dadels in de blender en mix dit zodat er een pasta ontstaat.
Doe dit mengsel in een kom en voeg de cacao er bij en roer dit goed door. 
Haal de brownie uit de oven en laat hem afkoelen.
Schep de chocoladepasta op het afgekoelde brownie taartje en garneer het taartje met verse aardbeitjes en wat fijn gesneden hazelnootjes .
Geniet er van! 

Liefs Co (lette)

*Kruiden van Green_Gypsy, heb je dit niet voeg dan een snufje gember, nootmuskaat en kaneel er aan toe.

Delen: