Hi hoi,

Wat leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn website.
Misschien ken je me wel van instagram of facebook waar ik al een tijdje mijn recepten deel. Ook ben ik gastblogger bij    www.ohmypie.nl  en  www.fitdutchies.nl waar je mijn recepten tegen kan komen.  

Ik zal me toch even voorstellen ,

ik ben Colette , 37 jaar en een creatieve , sportieve moeder van 2 boys en getrouwd met Daniel. In het dagelijkse leven werk ik samen met mijn man mee in ons bedrijf . Ik vind het leuk om leuke dingen te doen met mijn gezin en vriendinnen. Verder sport ik heel graag en zijn koken en bakken een grote passie.Koken en bakken  waren eerder eigenlijk helemaal geen grote hobby van mij, maar sinds een aantal jaren ben ik me erg bewust van  gezonde voeding.

Daar is wel wat aan vooraf gegaan.Toen ik jonger was en in de bloei van mijn leven stond, at ik werkelijk alles wat ik lekker vond . Want ach, ik kon het hebben zoals iedereen zei ;-)

 

 

Gezond? Nee,dat kwam niet voor in mijn woordenboek. Totdat ik allerlei lichamelijke klachten kreeg, zoals erge buikpijn, onrustige darmen ,maagpijn, misselijkheid, koliek aanvallen, ongewenst afvallen en me totaal niet fit voelen. Uiteindelijk resulteerde dit in een operatie. Ik had galstenen en ze hebben mijn galblaas verwijderd. 
Omdat mijn galblaas verwijderd is en ik ook nog eens PDS*  heb kan ik niet zomaar elk voedsel goed verdragen.

Inmiddels weet ik waar ik wel en niet tegen kan.
Het blijft lastig maar zo lukt het me toch om van iedere maaltijd 
een voedzaam feestje te maken. 
Van die feestjes ;-) plaatste ik eens een foto op instagram en dat werden er steeds meer ;-) en  zo is Just by Co ontstaan! Super leuk om te bakken en te experimenteren en dat met jullie te delen!
Want immers is good food a good mood!  :-) 


Liefs Colette

 

Heb je een van mijn recepten gemaakt en wil je deze graag delen?

Dat vind ik super leuk! Plaats dan een foto op instagram, tag me of gebruik de #justbyco of deel het op mijn facebook pagina.

 

 *  Lees hier meer over  PDS & Fodmap dieet

Kijk voor overige recepten op mijn facebook pagina http://www.facebook.com/JustbyCo/