Gastenboek

24 berichten op 5 pagina's
Nieuw bericht toevoegen aan gastenboek
Renske de Vos
19-03-18 21:22:13
Hoi Colette
Het is helemaal goed gekomen met de 0 % kwark de volgende dag was hij net zo stevig als de gewone
De taart was binnen 3 dagen op
Haha RAAR hè :-))
Opmerking:
Ja klopt Renske, de Griekse yoghurt word net zo stevig , ik dacht dat je de dadel appel laag bedoelde .
O echt?! Haha!! Heel raar!! ;-)
janine bronneberg
17-03-18 17:01:50
Hoi Colette, wat een heerlijke recepten allemaal, dank je wel voor het delen. Een vraagje van mij, je gebruikt vaak franse kwark, als je lactosevrij wil, kun je dan gewoon een vegan alternatief gebruiken indezelfde hoeveelheid? dank je wel en groeten van Janine
Opmerking:
Hi Janine,
Dank je wel! Ja dat kan zeker, let wel op dat het een stevige kwark is. Ik volg sinds kort het fodmap dieet voor mijn pds klachten dus mijn recepten zullen in het vervolg lactose vrij. De laatste geposte taart is lactose vrij! en daar zullen er meer van volgen. Groetjes Colette
Renske de vos
14-03-18 21:16:13
Hoi Colette
Super de taarten!!via Marike kwam ik bij jouw ...
Ik heb net de appel crumble gemaakt
Maar met Griekse yougurt 0% vet
Kan het zijn dat dan de tussenlaag niet zo stijf is ?
Opmerking:
Hi Renske,
Dank je wel ,wat leuk!
Bedoel je dadel appel laag? Dat klopt die is idd niet stijf.
Geniet er van!
Groetjes Colette
Jooske Kaal
15-02-18 18:58:20
Hoe zou je de bodem van de pizza quiche, glutenvrij kunnen maken?
Ik zou hem dan graag proberen
Opmerking:
De quiche is glutenvrij ! O sorry , mijn fout! Moet havermeel zijn, ik heb het aangepast ! ;-)
Clarinda L
02-02-18 16:28:23
Zou voor dit taartje ook de vriezer in kunnen??
Opmerking:
Welk taartje bedoel je Clarinda?
Terug  Volgende
Tonen: 5  10   20